نحوه درست کردن قهوه کوبانو
نحوه درست کردن قهوه کوبانو
کافه کوبانو:
کافه کوبانو که با نام قهوه کوبانو نیز شناخته میشود، نوعی اسپرسو است که ریشه در کوبا دارد. زمانی که دستگاههای اسپرسو ساز برای اولین بار از ایتالیا به کوبا وارد شدند، تهیه این نوشیدنی خوشطعم آغاز شد.
قهوه کوبانو در واقع همان اسپرسو است که شکر (قهوه ای) به آن اضافهشده است که وقتی شکر (قهوه ای) به اسپرسو اضافه میشود، خامه کرم رنگی سطح نوشیدنی را میپوشاند که اصطلاحاً به آن اسپوما میگویند.
طرز تهیه کافه کوبانو:
مواد لازم برای تهیه کافه کوبانو (یک نفر)
۱ قاشق چای خوری سر پر پودر قهوه اسپرسو
آب
۱ قاشق چای خوری شکر (قهوه ای)
ابزار مورد نیاز برای تهیه کافه کوبانو نیز دستگاه اسپرسو یا موکاپات است.
مراحل آماده کردنکافه کوبانو:
برای تهیه کافه کوبانو ابتدا یک الی دو شات اسپرسو را با استفاده از موکاپات و یا دستگاه اسپرسو تهیه میکنیم.
سپس شکر را داخل فنجان جداگانه با کمی قهوه ترکیب میکنیم و کاملا هم میزنیم تا شکر کف کند.
در گام بعدی ترکیب اسپرسو با شکر را به باقی مانده اسپرسو اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم تا بهخوبی ترکیب شود.
نکته:
اگر دوست دارید کافه کوبانو (cafe cubano) شما شیرینتر شده، اسپومای ایجادشده روی آن عمیقتر و رنگ قهوهای روشن داشته باشد شکر قهوهای بیشتری به آن اضافه کنید. جالب است بدانید مردم بومی کوبا برای تهیه این نوع نوشیدنی، قهوه خود را با استفاده از موکاپات عصاره گیری میکنند.