طرز تهیه فلت وایت
طرز تهیه فلت وایت
فلت وایت:
طرز تهیه فلت وایت:
بسیاری از افراد براین باور هستند که فلت وایت تفاوت چندانی با لاته ندارد، اما برای دوستان فنجونتی باید اشاره کنیم که این نوشیدنی با لاته متفاوت است و در آن فقط از شیر استفاده میکنیم و خبری از فوم شیر نیست.
مواد لازم برای تهیه فلت وایت:
۱/۳ فنجون سرو اسپرسو
۲/۳ فنجون سرو شیر فوم گرفته شده
شیر (حجم شیر دو برابر حجم قهوه است)
خلاصه نحوه تهیه فلت وایت به روش ساده:
در ابتدا با موکاپات اسپرسو را تهیه مینماییم. همزمان با تهیه اسپرسو، شیر را میبایست در یک ظرف جداگانه داغ کرده، با فرنچ پرس فوم گیری کنیم و آن را آرام آرام به اسپرسو اضافه نماییم. فقط این نکته را بدانید که برای فلت وایت شیر فوم گرفته شده نباید هیچ کفی داشته باشد و حبابهای آن میبایست ریز باشد.
طرز تهیه فلت وایت با دستگاه اسپرسو:
همچنین میتوانیم از دستگاه اسپرسو برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم استفاده کنیم.
خلاصه تهیه این نوشیدنی با دستگاه اسپرسو به این صورت است که ابتدا پودر قهوه (قهوه آسیاب شده) را داخل پرتافیلتر میریزیم و با کنار دست چند ضربه خفیف به بدنه پرتافیلتر میزنیم تا قهوه داخل آن صاف و همسطح شود.
پودر قهوه داخل پرتافیلتر دستگاه میبایست یکدست باشد تا عمل عصاره گیری به صورت کامل انجام شود.
بهتر است پودر قهوه همسطح شده را کمی فشرده کنیم تا آب بهراحتی از میان قهوه عبور نکند و عصارهگیری به صورت کامل انجام شود. برای فشرده کردن قهوه از تمپر (Tamper) استفاده میکنیم.
قهوه تمپ شده را برای عصاره گیری روی دستگاه اسپرسو میبندیم و عمل عصاره گیری را شروع میکنیم. شات اسپرسوی استاندارد باید بین ۲۵ تا ۳۰ ثانیه از دستگاه اسپرسو بیرون بریزد.
*شات واحد اندازه گیری اسپرسو ست. هر شات معادل حدودا ۳۰ سیسی اسپرسو است.
با استفاده از نازل بخار دستگاه اسپرسو فومگیری شیر را انجام میدهیم و آن را به اسپرسو اضافه میکنیم.