نوشیدنی قهوه کورتادو
نوشیدنی قهوه کورتادو
کورتادو:
مدت زمان آمادهسازی: ۳ دقیقه
مواد لازم: اسپرسو، شیر
کورتادو قهوهی مورد علاقهی مردم در اسپانیا، پرتغال و امریکای لاتین است که اغلب به عنوان یک نوشیدنی بعد از ظهر از آن لذت میبرند. این نوشیدنی از اسپرسو تهیه میشود و با مقدار کمی شیر گرم کمی رقیق میشود و میزان اسید آن کاهش مییابد.
شیر استفاده شده برای کورتادو کمی خنکتر از ماکیاتو است اما قوام شیر استفاده شده در لاته را دارد. اگر نمیتوانید بین قهوهی سرد و داغ یکی را انتخاب کنید، برای ایجاد تنوع کورتادو را امتحان کنید.
برای تهیهی این نوع قهوه باید مواد زیر را آماده کنید:
– اسپرسو
– شیر گرم و کف کرده
برای تهیهی کورتادو مطابق با رسپی زیر عمل کنید:
مرحلهی ۱
اسپرسو را مستقیما داخل فنجان بریزید.
مرحلهی ۲
اسپرسو را با مقدار کمی شیر شیرین و کفدار رقیق کنید.
مرحلهی ۳
و قهوهتان آمادهی سرو است!
توصیه میشود که کورتادو را با استفاده از لیوانهای ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیلیتری سرو کنید، با شیری که فقط بخار داده شدهاست زیرا قرار نیست این نوشیدنی کفدار باشد.