دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز تهیه قهوه ترک با شیر جوش

جمعه, ۱۵ فروردين ۱۳۹۹، ۰۲:۱۶ ب.ظ

طرز تهیه قهوه ترک با شیر جوش

 

 

 

 

قهوه ترک با شیرجوش:

 

رای تهیقهوهه قهوه ترک به ابزاری به نام ایبریک نیازمندیم. یکی از دلایل استفاده از قهوه جوش یا ایبریک، دهانه باریک آن برای ایجاد فومی مناسب، با قوام و  زیباست اما!!! اگر ایبریک ندارید با ابزاری شبیه به آن مانند قوری استیل یا شیرداغ‌کن، می‌توانید جای خالی ایبریک را تا حدودی پر کنید.

 

موارد لازم برای تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن:

قهوه
پودر قهوه برای هر نفر یک قاشق مرباخوری سرپر
شیر داغ کن یا ابزاری شبیه آن
یک فنجان آب برای هر نفر
شکر در صورت نیاز


اما طرز تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن:

قهوه
آب و پودر قهوه تان را درون ظرف بریزید اگر مایل به استفاده شکر هستید می‌توانید در این مرحله آن را اضافه کنید البته شکر را به فنجان قهوه هم می‌توانید اضافه کنید. و بهتر است آنجا این کار را انجام دهید.
آب و قهوه را خوب بهم بزنید تا قهوه با آب کامل ترکیب شود و حالت کلوخ در آب نداشته باشد، ظرف را روی شعله ملایم-کم قرار دهید.

باید منتظر بمانید تا قهوه تان آماده شود، بعد از دقایقی این انتظار با دو نشانه به پایان می رسد:

اولین نشانه معمولا عطر قهوه است که در فضا منتشر می‌شود.
دومین نشانه که در قهوه جوش‌ها بیشتر مشهود است، بالا آمدن قهوه به همراه فوم روی آن است، وقتی قهوه تان در حال بالا آمدن بود آن را از روی شعله بردارید. البته یادآور شوم که ممکن است این نشانه در شیرجوش نمایان نشود!!!

 

چند نکته پیرامون تهیه قهوه:
حواس تان باشد که نگذارید قهوه روی گاز بجوشد چون نوشیدنی تان سوخته و طعم بد به خود می گیرد. باید پس از دم شدن سریع آن را بردارید.
بعد از برداشتن شیرداغ‌کن از روی شعله، کمی صبر کنید تا پودر قهوه در ته نشین شود سپس به آرامی در فنجان بریزید و میل کنید.
میزان دوز مصرفی قهوه بستگی به مزاج شما دارد یعنی اگر قهوه را غلیظ و تلخ دوست دارید پودر بیشتر و اگر مایل اید آن را رقیق مصرف کنید از پودر کمتر استفاده کنید.
کمی بیشتر از یک فنجان آب به ازای هر نفر در نظر بگیرید، کمی از آب بخار می‌شود و مقداری هم در کف شیر جوش‌ باقی می ماند.
می توانید هل، پودر کاکائو و ... به قهوه تان بیافزایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی