طرز تهیه قهوه اسپرسو دوپیو
چهارشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۵:۵۰ ب.ظ
طرز تهیه قهوه اسپرسو دوپیو
اسپرسو دوبل یا دوپیو:
وقتی ۷ گرم پودر اسپرسو در سبد پرتا فیلتر دستگاه اسپرسوساز بریزید می توانید از آن یک شات اسپرسو سینگل یا تک شات به اندازه ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر بگیرید اما اگر از ۱۴ گرم پودر اسپرسو استفاده کنید در پایان می توانید بین ۵۰ تا ۶۰ میلی لیتر استخراج کنید.
یک شات اسپرسو ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر = اسپرسوتک شات
دو شات اسپرسو ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر(۵۰ تا ۶۰ میلی لیتر)=دابل اسپرسو
برای ریختن ۷ گرم پودر قهوه از پرتا فیلتر با سبد کوچکتر و ۱۴ گرم پودر قهوه از پرتا فیلتر با سبد بزرگتر استفاده استفاده می شود.