دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

اسپرسو کن پانا

چهارشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۰۵ ب.ظ

اسپرسو کن پانا

 

 

 

کن پانا:

قهوه

اسپرسو کن پانا از جمله دسرهای قهوه‌ بر پایه اسپرسو هستش. اسپرسو کن‌ پانا از ترکیب اسپرسو و خامه زده شده تشکیل می‌شه.

دسر قهوه اسپرسو کن پانا
اسپرسو کن پانا (Espresso Con Panna) یکی دیگه ازدسرهای بر پایه قهوه‌س که ریشه ایتالیایی داره.
Con یعنی به همراهِ و panna یعنی خامه. اسپرسو کن پانا میشه اسپرسو به همراه خامه.

 

مواد تشکیل دهنده اسپرسو کن پانا:

قهوه
اسپرسو – یک الی دو شات (۳۰ الی ۶۰ سی‌سی)
مقدار قهوه رو بسته به میل و ذائقه‌مون انتخاب می‌کنیم. رسپی استاندارد این دسراز دو شات اسپرسو که می‌شه حدودا ۶۰ سی‌سی تشکیل می‌شه.
خامه زده شده (whipped cream) – یک الی دو قاشق غذاخوری
خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه‌ای هستش که هوا به داخلش نفوذ کرده در نتیجه پف کرده و قوام گرفته.

 

مراحل تهیه دسر:

قهوه


با استفاده از دستگاه اسپرسو یا موکاپات اسپرسو رو می‌گیریم.
اسپرسو رو کف فنجون سرو ریخته و خامه زده شده رو روی اون می‌ریزیم.


نحوه سرو اسپرسو ‌کن پانا:


فنجون سرو مناسب برای این دسر همون فنجون اسپرسو یا قهوه ترک هستش که حجمی بین ۸۰ الی ۹۰ سی‌سی داره.
معمولا خامه زده شده شیرین‌ه به همین دلیل کنار این دسر شیرینی یا کوکی نمی‌ذاریم.
یه قاشق مرباخوری هم کنار فنجون سرو می‌ ذاریم.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی