دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

قهوه گواتمالا

دوشنبه, ۱۱ فروردين ۱۳۹۹، ۱۱:۵۰ ب.ظ

قهوه گواتمالا

 

 

 

 

قهوه گواتمالا:

قهوه

 

 

تاریخچه ی قهوه گواتمالا:

 

قهوه در اوایل 1800 به گواتمالا آورده شده است. با این حال، تولید قهوه تا سال­های 1860 یعنی زمانی که مهاجران اروپایی شروع به پر کردن کشور کردند، چندان پا نگرفته بود.

حکومت ؛ طرح­های کاشت قهوه را تشویق کرد و قهوه به سرعت تبدیل به بزرگترین صادرات کشور شد.

تا سال 2011، گواتمالا یکی از 5 تولید کننده بزرگ قهوه بود که در نهایت هندوراس از آن جلو زد.

در سال 1960، تولیدکنندگان قهوه، اتحادیه خود را ایجاد کردند که به طور رسمی به عنوان آناکافه (Asosiación Nacional del Café) شناخته شد. این سازمان اکنون مسئول بازاریابی، تحقیق و حمایت مالی از کشاورزان موجود و جدید است.آنها همچنین به دنبال بهبود زندگی کشاورزانی هستند که در مناطق روستایی زندگی می­کنند.

صنعت قهوه در گواتمالا بسیار بزرگ است و برای یک سازمان دشوار است که به هر مزرعه­ای در کشور دسترسی پیدا کند، اما هدف نهایی همین است. بیش از 125.000 تولید کننده در این کشور کوچک (تقریباً هم مساحت اوهایو) وجود دارد.

 

 

شرایط رشد منحصر به فرد قهوه در گواتمالا:

قهوه

 

آب و هوای گواتمالا برای تولید قهوه در دنیا متمایز است.

7 منطقه اصلی رشد در گواتمالا وجود دارد، Antigua آنتیگوآ ،Huehuteenango  گوئتنانگو و  آتیتلان  Attilan  که محبوب­ترین است. هر منطقه دارای شرایط منحصر به فرد خود برای رشد، و خرد اقلیم خاص خود است.

قهوه ی Antigua در دامنه­های آتشفشان­هایی رشد می­کند که مقدار زیادی آفتاب و باران اندک دریافت می­کنند. منطقه Huehuteenango، در نزدیکی مرز مکزیک، دارای بالاترین ارتفاع (تا 2000 متر) طعم­های پیچیده و میوه­ای تولید می­کند است.

قهوه ی منطقه Attilan نیز در خاک آتشفشانی رشد می­کند.

این منطقه دریاچه Attilan را احاطه می­کند که آب آن اغلب برای فرآوری مرطوب قهوه استفاده می­شود. عرف در این منطقه این است که بدون استفاده از آفت­کش­ها، مزارع را حاصلخیز می­کنند.

این منطقه بسیار بادی­خیزتر و مرطوب است و قهوه­هایی را تولید می­کند که بسیار معطر و شکلاتی هستند.

مناطق دیگر عبارتند از فلات فرایجان Fraijanes که شهر گواتمالا را احاطه می­کند، جنگل بارانی Cobán، جنگل­های بسیار مرطوب و نیمه گرمسیری در شمال، Volcan San Marcos، گرم­ترین و مرطوب­ترین منطقه و Oriente که منطقه­ای خشک و آتشفشانی است.

 

روش­های فراوری پیشنهادی برای قهوه گواتمالا کدامند؟

قهوه


گواتمالا یک کشور با بارندگی و رطوبت فراوان است.

با توجه به فراوانی آب در این کشور، فرآوری مرطوب قهوه­ها معمول است. سطوح رطوبت بالا باعث خراب شدن پروسه فرآوری طبیعی و یا فراوری خشک دانه­های قهوه می­شود، بنابراین شما به ندرت قهوه ی گوتمالای طبیعی را مشاهده خواهید کرد.

فرآیند مرطوب اغلب توسط بسیاری از کشاورزان و مصرف­کنندگان ترجیح داده می­شود، زیرا این روش فرآوری بسیار سازگارتر از روش فرآوری طبیعی است و اسیدیته طبیعی قهوه را برجسته می­کند.

خصوصیات طعم قهوه گواتمالا
قهوه ی گواتمالا به شیرینی با غلظت متوسط ​​تا کامل و خصیصه طعم شکلاتی فراوان شناخته شده است.

بسیاری از قهوه­ها یا طعم تلخ و شیرین کاکائویی و یا طعم شیرین شکلات شیری دارند.

همچنین این قهوه­ها می­توانند علاوه بر این طعم­ها، نوت­های معطر و تافی­مانند داشته باشند. دانه­های قهوه گواتمالا که در ارتفاع­های بالاتر رشد می­کنند، مانندHuehuteenango ، خصیصه های طعمی روشن­تری دارند؛ از انواع توت­ها گرفته تا سیب سبز و مرکبات.

 

اشاره به افتخارات قهوه گواتمالا:

قهوه


قهوه ی Antigua گواتمالا احتمالاً به خوبی در کشور شناخته شده است. Antigua خانه ای برای برخی از قدیمی­ترین مزارع قهوه ی کشور است که بعضی نسل به نسل در خانواده منتقل شده­اند.

بسیاری از این مزارع به خوبی مدیریت می شوند و مقداری از بهترین قهوه ی کشور را تولید می­کنند چرا که کشاورزان بیشتر برای حرکت به جلو در صنعت قهوه ی در حال رشد کشور آموزش می­یابند.

قهوه ی Antigua غلظت کامل، شیرینی سنگین و اسیدیته کم تا متوسط ​​دارد.

شما می­توانید مقدار زیادی طعم شکلاتی و نوت­های میوه­ای زیادی را انتظار داشته باشید.

قهوه ی Huehuetenango در برخی از بالاترین ارتفاعات کشور رشد می­کند و قهوه گواتمالایی را با اسیدیته روشن و زنده تولید می­کند.

با غلظت ​​و شیرینی متوسط، می­توانید اسیدیته و طعم­های میوه­ای بیشتری را از Huehuteenango انتظار داشته باشید (قهوه اتیوپی را با غلظت بیشتر در نظر بگیرید).

 

وضعیت فعلی صنعت قهوه در گواتمالا:

قهوه


گواتمالا یک کشور در حال حرکت است. هر روزه مردم بیشتری در حال حرکت از مناطق روستایی به شهرها هستند تا تحصیلات خود را ادامه دهند و مشاغل بهتری پیدا کنند. شهرها به نوبه خود در حال رشد هستند و حتی زمین­هایی را که زمانی مزارع قهوه بودند دربرمی­گیرند. اگر زمین­های Antigua یا Attilan در نهایت از مزارع قهوه به توسعه شهری برسد، جای تعجب نیست.

با این حال، گواتمالا در حال حاضر است دهمین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان است که بیش از نیمی از محصول آن به ایالات متحده صادر می­شود.

صنعت قهوه در گواتمالا قوی است و دارای بالاترین درصد قهوه ی “کیفیت بالا” است.

خریداران در سراسر جهان به دنبال این قهوه هستند.

در فصل برداشت 2016/2017، کل تولید در حدود 3.32 میلیون کیسه بود، که نسبت به فصل برداشت قبلی 10٪ افزایش داشت. در ابتدا تخمین زده شد که حدود 4 میلیون کیسه تولید می­شود، اما بسیاری از نقاط کشور با قارچ Roya مواجه شدند، قارچی که درخت قهوه را از بین می­برد.

درصد زیادی از جمعیت گواتمالا در فقر زندگی می­کنند.

هنگامی که فصل برداشت می­رسد، روستائیان به مزارع قهوه سفر خواهند کرد تا این فصل را کار کنند و امیدوارند که درآمد کم روستایشان را بالا ببرند.

 

بهترین روش های دم کردن:

قهوه


با وجود تعداد زیادی روش برای دم کردن قهوه، تصمیم­گیری برای پیدا کردن روش دم آوری مناسب برای هر قهوه می­تواند کار دشواری باشد. دو ویژگی متمایز در قهوه گواتمالا وجود دارد: طعم و اسیدیته، یا غلظت و شیرینی.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی