دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

قهوه اتیوپی

يكشنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۹، ۰۵:۱۰ ق.ظ

قهوه اتیوپی

 

 

 

قهوه اتیوپی:

قهوه اتیوپی

 

اتیوپی (که قبلاً با نام Abyssinia شناخته می­شد) زادگاه قهوه است. تاریخ باستانی اتیوپی ادعا می­کند که یک چوپان اهل اتیوپی، به نام کالدی، حدود سال850 میلادی برای اولین بار قهوه و مزایای جادویی آن را کشف کرد.

این افسانه می­گوید که او بزهای خود را در حال خوردن میوه قهوه از درختان دید و دید که بزها بصورت باورنکردنی فعال شده و می­رقصیدند.

او از این دانه­ های “جادویی” بسیار شگفت ­زده شد و آن را به خانه برد.هنگامی که کالدی آن را به یک راهب نشان داد، او آن­ها را به آتش انداخت و اعلام کرد که این اثر جادویی کار شیطان است.

البته، دانه ­ها برشته شدند و تمام اتاق با عطر قهوه تازه پر شده بود. اولین نشانه­ های استفاده از قهوه به عنوان نوشیدنی،50  سال بعد مشاهده شد.

نام اصلی قهوه، Kaffa، از ناحیه جنوب غربی اتیوپی می­آید که قهوه اولین بار در طبیعت آن کشف شد. تقریباً برخلاف هر کشور دیگر تولیدکننده قهوه، درختان قهوه به طور طبیعی در اینجا رشد می­کنند.

 

شرایط رشد برای دانه بی عیب و نقص:

قهوه اتیوپی


اتیوپی خانه اصلی قهوه است. قرن­ هاست که درختان قهوه در حیات وحش آن وجود دارند.محیط آن برای ادامه تولید قهوه­ای شگفت­ انگیز مناسب است، بدون اینکه نیاز به اضافه کردن چیزی به آن باشد.

بیش از هزار نوع دانه قهوه در اتیوپی رشد می­کند. ارتفاع بالا در منطقه کوهستانی جنوبی باعث ایجاد شرایط عالی برای رشد می­شود.

خاک عمیق و پوشش گیاهی سرسبز است.

بیشتر قهوه ­ها بدون استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی، زیر سایه و در میان گیاهان دیگر کشت می­شوند.

در مقابل، کشاورزان هر جای دیگری در جهان باید نوع خاصی از قهوه را بکارند و شرایط مناسب را ایجاد کنند، مانند کاشت درختان اضافی برای تهیه سایه برای درختان قهوه کوچک.

 

مشخصات طعم قهوه اتیوپی چیست؟

قهوه اتیوپی


قهوه اتیوپی به خاطر طعم­های درخشان و میوه­ای آن شناخته شده است. این قهوه به طور معمول دارای اسیدیته بالا، بدنه سبک و متوسط ​​و خصیصه های عطر و طعمی پیچیده است.

دانه ­های قهوه شسته شده یا به طور طبیعی فرآوری می­شوند. روش فرآوری استفاده شده تأثیر زیادی بر طعم نهایی قهوه دارد.

هنگامی که قهوه مرطوب، یا همان شسته شده فرآوری می­شود، میوه فوراً به صورت مکانیکی جدا می­شود. این دانه ­ها با شفافیت عطر و طعمشان، نوت­های روشن و پیچیده را از خود نشان می­دهند. قهوه نهایی مزه بسیار تمیز و بی عیب و نقصی دارد.

قهوه ­ای که به طور طبیعی فرآوری شده است به همراه میوه آن خشک می­شود. پالپ میوه تا قبل از صادرات جدا نمی­شود.

این دانه­ های قهوه به شدت از رایحه ی نوت­های میوه­ای مانند زغال اخته سرشارند و حاوی طعم شکلاتی عمیق با غلظتی شهددار هستند.

بیشتر قهوه اتیوپی به طور طبیعی فرآوری می­شود.

این روشی است که آن­ها قرن­ها از آن استفاده کرده­اند و در طول زمان تغییری نکرده است. از سوی دیگر، فراوری مرطوب نسبتاً جدید است و همیشه با ورود تجهیزات جدید دچار تغییر می­شود.

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی