طرز تهیه کاپوچینو
چهارشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۰۶ ب.ظ
طرز تهیه کاپوچینو
طرز تهیه کاپوچینو:
کاپوچینو نوشیدنی مخصوص و خوشمزه ایتالیایی است. کاپوچینو جزو پر طرفدارترین انواع قهوه در جهان است و اغلب در فنجان های پهن و بزرگ سرو میشود. کاپوچینوی اصل از مخلوط قهوه اسپرسو، کف یا خامه شیر و پودر کاکائو یا دارچین تشکیل میشود اما میتوان از قهوه معمولی نیز بعنوان جایگزین اسپرسو استفاده کرد.
مرحله اول:
قهوه را آماده کنید ( اسپرسو با دستگاه اماده میشود و قهوه معمولی از ترکیب 1 لیوان آب سرد و 2 قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده بدست میاید، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری شکر نیز میتوانید اضافه کنید).
مرحله دوم:
همزمان با آماده سازی قهوه شیر را نیز داغ کنید، نصف شیر را با همزن بزنید تا کف کند.
مرحله سوم:
قهوه آماده را درون فنجان بریزید و نصف شیر داغ را به آن اضافه کنید ، کف شیر را نیز با قاشق روی قهوه قرار دهید و با پودر کاکائو یا دارچین روی کف را تزئین کنید.
نکته:
دستگاه های قهوه ساز حرفه ای خودشان امکان زدن شیر برای درست کردن فوم را دارند که هم برای تهیه کاپوچینو کاربرد دارد و هم لاته.