دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز تهیه کاپوچینو

چهارشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۰۶ ب.ظ

طرز تهیه کاپوچینو

 

 

 

 

 

طرز تهیه کاپوچینو:

 

کاپوچینو

 

 کاپوچینو نوشیدنی مخصوص و خوشمزه ایتالیایی است. کاپوچینو جزو پر طرفدارترین انواع قهوه در جهان است و اغلب در فنجان های پهن و بزرگ سرو میشود. کاپوچینوی اصل از مخلوط قهوه اسپرسو، کف یا خامه شیر و پودر کاکائو یا دارچین تشکیل میشود اما میتوان از قهوه معمولی نیز بعنوان جایگزین اسپرسو استفاده کرد.

 

مرحله اول:

 

کاپوچینو


قهوه را آماده کنید ( اسپرسو با دستگاه اماده میشود و قهوه معمولی از ترکیب 1 لیوان آب سرد و 2 قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده بدست میاید، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری شکر نیز میتوانید اضافه کنید).

 

 

مرحله دوم:

 

کاپوچینو


همزمان با آماده سازی قهوه شیر را نیز داغ کنید، نصف شیر را با همزن بزنید تا  کف کند.

 

 

مرحله سوم:

 

کاپوچینو


قهوه آماده را درون فنجان بریزید و نصف شیر داغ را به آن اضافه کنید ، کف شیر را نیز با قاشق روی قهوه قرار دهید و با پودر کاکائو یا دارچین روی کف را تزئین کنید.

 

 

 

 نکته:

دستگاه های قهوه ساز حرفه ای خودشان امکان زدن شیر برای درست کردن فوم را دارند که هم برای تهیه کاپوچینو کاربرد دارد و هم لاته.

  کاپوچینو

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی