دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز تهیه ماکیاتو

چهارشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۱۰ ب.ظ

طرز تهیه ماکیاتو

 

 

 

 

طرز تهیه ماکیاتو:

 

ماکیاتو

 

اسپرسو ماکیاتو یک روش تهیه قهوه ایتالیایی و ترکیبی از شیرو قهوه اسپرسو است. این قهوه دارای یک یا دو شات قهوه اسپرسو همراه با یک لیوان شیر بخارزده و فوم شیر می‌باشد. این نوشیدنی نیازمند یک فنجان قهوه  اسپرسو عالی و یک لیوان کف شیرغلیظ است .

اولین سوالی که شاید برای شما هم پیش بیاید این است که تفاوت بین کافه لاته ، لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو در چیست ؟ پاسخ جالب اما بسیار ساده است همه آنها ترکیبی از قهوه اسپرسو و شیر هستند ، اما نوع ترکیب و میزان شیر و قهوه آنها متفاوت می‌باشد .

 

مواد و تجهیزات لازم :

 

ماکیاتو


یک فنجان قهوه اسپرسو عالی
نصف فنجان شیر تازه کم چرب
دستگاه اسپرسو ساز
پیچر(ظرف مخصوص تهیه کف شیر )
دماسنج


طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو :

ماکیاتو


مرحله‌ی اول: تهیه قهوه اسپرسو
ابتدا باید یک فنجان قهوه اسپرسو غلیظ ( دبل شات ) توسط دستگاه اسپرسو ساز خود تهیه کنید . در این مرحله سعی کنید از بهترین دانه‌های قهوه تازه رست شده استفاده کنید . دقت داشته باشید که برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو درجه آسیاب قهوه شما در بوجود آمدن قهوه اسپرسو با کرمای خوب بسیار موثر است .

ماکیاتو

 

مرحله‌ی دوم: تهیه کف شیر


در این مرحله دستگاه اسپرسو را روشن کنید تا آب و بخار سرد داخل لوله خارج شود ، سپس یک لیوان شیر تازه پرچرب را داخل پیچر ریخته و دماسنج را داخل آن قرار دهید . بخارزن دستگاه را مجدداً روشن و پیچر را بصورت مورب زیر نازل بخار بگیرید تا شیر افزایش حجم پیدا کرده و دمایی بین 63 تا 65 درجه سانتیگراد ( 145 تا 150 درجه فارنهایت ) پیدا کند . سپس تنها کف شیر را درون لیوان بریزید.

ماکیاتو

 

مرحله سوم : جدا سازی کف شیراز شیر بخار زده

برای جداسازی کف شیر از شیر بخارزده ، از یک قاشق استفاده کنید. بدین نحو که در حین این که شیر و کف شیر را از پیچر داخل ظرف دیگری می ریزید ، با قاشق مانع خروج کف شیر شده و پس از جداسازی کامل کف شیر آن را درون فنجان اسپرسو بریزید.

 

مرحله‌ی چهارم: ترکیب کف شیر و قهوه

کف شیر باقی مانده در پیچر  را به آرامی به مرکز فنجان قهوه اضافه کنید ، این کار را با صبوری انجام دهید.

 

نکته:برای تزیین و افزایش رایحه‌ی اسپرسو ماکیاتو می‌توانید مقداری پودر کاکائو یا دارچین روی آن بریزید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی