طرز تهیه قهوه آمریکانو
طرز تهیه قهوه آمریکانو
طرز تهیه قهوه آمریکانو:
اسکات باریستای آمریکایی در حالی که در یک کافه شلوغ در رم ایستاده بود. یک قهوه آمریکانو سفارش داد. همه ساکت شده و به او خیره شدند.
باریستا لبخند زد و یک شات دوتایی برایش ریخت.
اسکات ادای اضافه کردن آب داغ را در آورد ، اما به نظر نمی رسد باریستای کافه فهمیده باشد ,منظورش چیست. در حالی که به نظر می رسد این نوشیدنی در آمریکای شمالی و سایر نقاط جهان خیلی محبوب است، هنوز در ایتالیا کاملاً جا نیافتاده است.
این مثالی است که در برخی از کافه ها با آن مواجه می شوید.
خب، قهوه آمریکانو چیست؟
این قهوه با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می شود. آب، کمی اسپرسو را تضعیف می کند، حجم قهوه ی بیشتری به شما می دهد، اما با طعم اسپرسو.
به خواندن ادامه دهید تا یاد بگیرید چگونه خودتان قهوه ی آمریکانوی خوشمزه را درست کنید!
آمریکانو
قهوه آمریکانو چیست؟ این قهوه با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می شود. به خواندن ادامه دهید تا یاد بگیرید چگونه خودتان قهوه ی آمریکانوی خوشمزه را درست کنید!
مواد تشکیل دهنده:
14-18 گرم دانه قهوه
آب داغ یا تقریباً جوش
دستگاه اسپرسو
ترازو
آسیاب
تمپر (وسیله ای که برای فشرده کردن قهوه استفاده می شود)
دستورالعمل
دانه های قهوه خود را برای یک شات دوتایی اندازه گیری کنید. آنها را ریز آسیاب کنید.
قهوه را فشرده کرده و portafilter را در جای خود در دستگاه قرار دهید.
اسپرسو را آماده کنید.
آب را تا 160-170 درجه فارنهایت گرم کنید.
اسپرسو را داخل لیوان آب داغ بریزید، به ازای هر 1 قسمت اسپرسو 2 قسمت آب اضافه کنید.
طرز تهیه آمریکانو:
ممکن است از روی ظاهر آمریکانو اینطور به نظر برسد که فقط باید آب داغ را به اسپرسو اضافه کنید، اما دستورالعمل آمریکانو بیش از این ها را شامل می شود – مخصوصاً برای برخی از عاشقان قهوه.
و تفاوت بین قهوه آمریکانو و قهوه معمولی آشکار خواهد شد.
نکته: دستورالعمل قهوه آمریکانو مراحل بیشتری دارد است
برای دستور قهوه آمریکانوی خود به موارد زیر نیاز دارید:
دستگاه اسپرسو – ما فرض می کنیم که این دستگاه را داشته باشید. اگر هم نداشته باشید، قضاوتتان نمی کنیم – شاید آرزوی خریدنش را داشته باشید. اگر اسپرسوساز برقی ندارید می توانید از موکاپات استفاده کنید.
دانه های قهوه با روست تیره – شما می توانید آمریکانو را با دانه های روست غیر اسپرسو هم درست کنید، اما نتیجه ی آن آمریکانوی واقعی نیست و همان طعم را نخواهد داشت.
ترازو – دوست نداریم دانه های قهوه خود را هدر بدهیم!
آسیاب – آسیاب کردن دانه ها درست قبل از درست کردن قهوه برای کیفیت آن بسیار مهم است.
آب داغ یا تقریباً جوش – داغ، داغ، داغ – برای درست کردن آمریکانو، آب داغ یا تقریباً جوش را به اسپرسوی خود اضافه می کنید.
تمپر – ابتدا باید قهوه اسپرسوتان را عصاره گیری کنید، بنابراین پس نیاز است که قهوه ها را خوب فشرده کنید.
درست آماده کردن این سبک قهوه یک هنر است.
در واقع، بعضی ها آن را تا سطح کاملاً متفاوتی برده اند.
یک شرکت کانادایی که کافه هایی در تورنتو و ونکوور دارد، در مورد آمریکانوهای خود بسیار سختگیر است – آن ها حتی دستگاه های اسپرسوی مختص خود را برای این کار استفاده می کنند!
مرحله 1: دانه های خوب را تهیه کنید
دانه های قهوه یک چیز شخصی هستند.
برای درست کردن یک آمریکانوی خوب، به دانه های قهوه خوب نیاز دارید.
در حالی که درست کردن یک آمریکانو عملاً اسپرسو را رقیق می کند، به نظر می رسد که این روند هر گونه عیب و نقص در قهوه را آشکار می کند، بنابراین دانه ی قهوه ای را تهیه کنید که می دانید دوستش دارید.
مرحله 2: اندازه گیری
دانه های خود را اندازه گیری کنید. بیشتر مردم آمریکانو را بیش از یک شات درست می کنند.
توصیه می شود که برای شات دوتایی اندازه گیری کنید (14-18 گرم قهوه). اگر طرفدار آمریکانو هستید، یک شات برایتان کافی نیست.
مرحله 3: دانه ها را ریز آسیاب کنید
این مرحله به دانه های قهوه شما، دستگاه اسپرسو و خصوصیات آن و همچنین ترجیحات شخصی شما برای اینکه چقدر ریز آسیاب کنید بستگی دارد.
به طور کلی، توصیه می شود که برای آمریکانو دانه ها را کاملاً ریز و مناسب دستگاه اسپرسوسازتان آسیاب کنید.
هنگامی که برای اولین بار ریز آسیاب کردن را شروع می کنید، ممکن است نگران شوید که دانه ها زیادی ریز آسیاب شده اند، اما مشکلی نیست! نگران نباشید. اگر قهوه به سختی از پورتافیلتر اسپرسوسازتان خارج میشود ، دفعه بعدی کمی درجه آسیابتان را درشت تر کنید ، و تا به عصاره گیری نرمال برسید ، به این تغییر درجه ادامه دهید.
دستگاه آسیاب شما یک ابزار کلیدی برای درست کردن یک اسپرسوی عالی است، که آن هم گام اول برای درست کردن یک آمریکانوی عالی است.
آیا دستگاه آسیاب مناسب را – که باید یک آسیاب تیغه ای باشد – در اختیار دارید؟ اگر مطمئن نیستید، بهترین دستگاه ها را در اینجا بررسی کنید.
مرحله 4: قهوه را فشرده کنید
فشرده کردن بخش مهمی از فرایند است. امروزه بعضی از دستگاه ها به طور اتوماتیک این کار را انجام می دهند. بعضی ها هم اینطور نیستند.
اگر دستگاه اسپرسوی شما به صورت اتوماتیک این کار را انجام نمی دهد اشکالی ندارد.
چه این کار به صورت خودکار انجام شود و چه قصد دارید آن را به شیوه قدیمی انجام دهید، اکنون وقت آن فرا رسیده است.
پس قهوه آسیاب شده تان را در سبد پورتافیلتر اسپرسوسازتان بریزید و صاف کرده و با تمپر به آنرا به آرامی فشرده سازید
مرحله 5: portafilter را در داخل دستگاه قرار دهید
فکر کنم اگر می خواهید آمریکانو درست کنید، دیگر باید بدانید که چطور آن را انجام دهید.
با این حال، با فرضیات نمی شود پیش رفت… درست است؟
پس، هنگامی که قهوه را فشرده کردید، portafilter را در جای خودش در دستگاه قرار دهید.
مرحله 6: بهترین اسپرسوی ممکن را درست کنید
هر دستگاهی با دستگاه دیگر تفاوت دارد . پس هر کاری که باید برای درست کردن آن قهوه ی غنی و سیاه و طلایی انجام شود را انجام دهید.
واقعاً هیچ چیزی به خوبی عطر یک شات دوتایی از اسپرسوی تازه وجود ندارد، مگر نه؟
انگار با عطر آن شادی را وارد وجودتان می کنند.
.
مرحله 7: آب داغ را آماده کنید
هنگام درست کردن آمریکانو، در مورد اینکه آب داغ باید چطور باشد بحث هایی وجود دارد.
و این به ترجیحات شخصی شما بر می گردد.
اگر آب زیادی داغ باشد خنک شدن آن طول می کشد و طعم را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر بیش از حد سرد باشد کیفیت اسپرسو را کمی پایین می آورد.
به طور کلی، حدود 70 تا 85 درجه سانتی گراد جواب می دهد.
شما می توانید از کتری خود برای رساندن آب به آن دما استفاده کنید یا از شیر سماور خود به آن اضافه کنید.
مرحله 8: اسپرسو را داخل آب بریزید
نسبت آب به اسپرسو یکی از آن مواردی است که باید دستکاری اش کنید تا مطابق میل خودتان شود. به طور معمول، 1 قسمت اسپرسو را با 2 قسمت آب مخلوط می کنید.
توصیه می شود که اسپرسو را داخل آب بریزید، نه برعکس.
به نظر می رسد به این ترتیب اسپرسو بهتر با آب ترکیب می شود.
تجربه نشان می دهد که ریختن آب داخل اسپرسو طعم آن را به هم می زند. وقتی آن را داخل فنجان خود می ریزید، این کار را به آرامی انجام دهید.
عجله کردن در این فرایند اشتباه به نظر می رسد – و در این مورد هرچه آهسته تر، بهتر.
مرحله 9: لذت ببرید!
به طور معمول، آمریکانو به صورت تلخ سرو می شود… اما اگر به خامه و شکر علاقه دارید، از خودتان پذیرایی کنید. هنگامی که اسپرسو را به آب اضافه کردید، بنشینید و لذت ببرید.