دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز تهیه اسپرسو با موکاپات

دوشنبه, ۴ فروردين ۱۳۹۹، ۰۵:۴۵ ب.ظ

طرز تهیه اسپرسو با موکاپات

 

 

طرز تهیه اسپرسو با موکاپات:

 

موکاپات

 

موکاپات ابزاری کاربردی برای تهیه اسپرسو
موکاپات یا قهوه ساز روگازی وسیله‌ای اختصاصی برای تهیه اسپرسو است یعنی با موکاپات فقط می‌توانیم اسپرسو درست کنیم و نه مثلا قهوه ترک یا قهوه فرانسه.
موکاپات سه قسمت دارد: مخزن آب، مخزن قهوه و قوری. برای تهیه اسپرسو با موکاپات:
مخزن آب را تا زیر سوپاپی که روی بدنه آن تعبیه شده با آب داغ پر می‌کنیم.
مخزن قهوه را پر می‌کنیم (برای هر نفر یک الی یک و نیم قاشق چایخوری سرپر)
مخزن قهوه را روی مخزن آب قرار داده و قوری موکاپات را می‌بندیم. موکاپات را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم.
چند دقیقه طول می‌کشد تا قهوه شروع به ریختن داخل قوری موکاپات کند. عصاره گیری را تا زمانی ادامه می‌دهیم که قهوه خروجی رقیق و روشن شده و شروع به پاشیدن کند. در این لحظه موکاپات را از روی شعله برداشته و اسپرسو را در فنجان سرو می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی