دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

قهوه عربیکا

يكشنبه, ۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۴:۵۴ ق.ظ

قهوه عربیکا

 

 

 

قهوه عربیکا چیست؟

 

قهوه عربیکا

 

رشد درخت قهوه Arabica نیازمند ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا است. این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرترند. یکی از دلایل گران‌تر بودن این نوع دانه‌ها نیز، همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.

اشاره ای به ویژگی های دان عربیکا:
طعم و عطر عالی
ترشی کمتر
کافئین پایین‌تر نسبت به ربوستا،

میزان کافئین موجود در این دانه‌ها بین  ۸/. الی ۱٫۴ است.
شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد می‌باشد.
دانه‌های عربیکا بیضی شکل‌تر است.
قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد.
این دانه‌ها در برابر آفات مقاومت کمتری دارد.
دانه‌ نام برده قیمت گران‌تری دارد
75 درصد قهوه جهان عربیکا و 25 درصد را ربوستا تشکیل می‌دهد.

 

ظاهر دانه عربیکا:

 

قهوه عربیکا


این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت می‌باشند. خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت می‌توان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد. 

 

 

خاستگاه قهوه عربیکا:

 

قهوه عربیکا

 


خاستگاه و مناطق اصلی کشت قهوه عربیکا در گذشته را می‌توان منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) و سودان (جنوب شرقی) نام برد. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی