دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز درست کردن اسپرسو لانگو

چهارشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۶:۰۲ ب.ظ

طرز درست کردن اسپرسو لانگو

 

 

 

 

اسپرسو لانگو:

قهوه

 

 

اسپرسو معمولی، ریسترتو، اسپرسو دوبل و لانگو را می توان در یک گروه  قرار داد. به این گونه که در این چند نوشیدنی  افزودنی نداریم و فقط اسپرسو فعالیت می کند، اما بسته به نحوه گرفتن شات، تفاوت در نوشیدنی ها ایجاد می شود.

 

موارد مورد نیاز برای درست کردن اسپرسو لانگو:

قهوه


دستگاه اسپرسوساز
۹۰ الی ۱۲۰ میلی لیتر آب
پودر اسپرسو مناسب دستگاه اسپرسوساز ۸ الی ۱۶ گرم
برای درست کردن لانگو نمی توان از موکاپات استفاده کرد باید دستگاه اسپرسوساز داشته باشید!

 

طرز تهیه اسپرسو لانگو:

قهوه


برای تهیه اسپرسو لانگو، آب و زمان بیشتری (زمان گرفتن شات) نسبت به اسپرسو معمولی نیاز است. این گونه که، آب به میزان گفته شده از پودر اسپرسو موجود در پرتافیلتر می گذرد. عبور آب از پودر قهوه حدودا ۱ دقیقه زمان می برد. ماحصل این شرایط قهوه ای است که حجم آب در آن حدودا ۳ الی ۴ برابر آب موجود در اسپرسو معمولی است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی