دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

نوشیدنی قهوه کورتادو

جمعه, ۱۵ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۱۰ ق.ظ

نوشیدنی قهوه کورتادو

 

 

 

 

کورتادو:

قهوه

 

مدت زمان آماده‌سازی: ۳ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، شیر

کورتادو قهوه‌ی مورد علاقه‌ی مردم در اسپانیا، پرتغال و امریکای لاتین است که اغلب به عنوان یک نوشیدنی بعد از ظهر از آن لذت می‌برند. این نوشیدنی از اسپرسو تهیه می‌شود و با مقدار کمی‌ شیر گرم کمی رقیق می‌شود و میزان اسید آن کاهش می‌یابد.

شیر استفاده شده برای کورتادو کمی خنک‌تر از ماکیاتو است اما قوام شیر استفاده شده در لاته را دارد. اگر نمی‌توانید بین قهوه‌ی سرد و داغ یکی را انتخاب کنید، برای ایجاد تنوع کورتادو را امتحان کنید.

برای تهیه‌ی این نوع قهوه باید مواد زیر را آماده کنید:
– اسپرسو
– شیر گرم و کف کرده

 

برای تهیه‌ی کورتادو مطابق با رسپی زیر عمل کنید:

قهوه


مرحله‌ی ۱
اسپرسو را مستقیما داخل فنجان بریزید.

مرحله‌ی ۲
اسپرسو را با مقدار کمی ‌شیر شیرین و کف‌دار رقیق کنید.

مرحله‌ی ۳
و قهوه‌تان آماده‌ی سرو است!

قهوه

توصیه می‌شود که کورتادو را با استفاده از لیوان‌های ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتری سرو کنید، با شیری که فقط بخار داده شده‌است زیرا قرار نیست این نوشیدنی کفدار باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی