دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

بهترین کیفیت قهوه با طعمی متفاوت-دانستنی های قهوه-تاریخچه قهوه

طرز تهیه قهوه اسپرسو دوپیو

چهارشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۵:۵۰ ب.ظ

طرز تهیه قهوه اسپرسو دوپیو

 

 

 

 

 

اسپرسو دوبل یا دوپیو:

قهوه

وقتی ۷ گرم پودر اسپرسو در سبد پرتا فیلتر دستگاه اسپرسوساز بریزید می توانید از آن یک شات اسپرسو سینگل یا تک شات به اندازه ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر بگیرید اما اگر از ۱۴ گرم پودر اسپرسو استفاده کنید در پایان می توانید بین ۵۰ تا ۶۰ میلی لیتر استخراج کنید.

 

یک شات اسپرسو ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر = اسپرسوتک شات


دو شات اسپرسو ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر(۵۰ تا ۶۰ میلی لیتر)=دابل اسپرسو


برای ریختن ۷ گرم پودر قهوه از پرتا فیلتر با سبد کوچکتر و ۱۴ گرم پودر قهوه از پرتا فیلتر با سبد بزرگتر استفاده استفاده می شود.

 

تهیه دابل اسپرسو با موکاپات :

قهوه
برای مثال اگر موکاپات تان ۳ نفره است، وقتی قهوه تان حاضر شد به اندازه دو شات در فنجان بریزید تا بتوانید یک اسپرسو دوبل نوش جان کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی